13:54 04.06.2020

Зеленський: Ткаченко - нормальна кандидатура, а для Одеської кіностудії потрібно знаходити інвестиції

2 хв читати
Зеленський: Ткаченко - нормальна кандидатура, а для Одеської кіностудії потрібно знаходити інвестиції

Президент України Володимир Зеленський вважає "нормальною" кандидатуру новопризначеного міністра культури України Олександра Ткаченка.

"Нормально (ставиться до кандидатури Ткаченка - ІФ). Він досвідчена людина, ми з ним працювали багато років. Він у цій сфері все своє життя", - сказав він журналістам у четвер у Хмельницькій області.

Відповідаючи на запитання про володіння Ткаченком акціями Одеської кіностудії, Зеленський сказав, що це питання потрібно ставити самому новоспеченому міністру.

"Я приїжджав на Одеську кіностудію, щоб подивитися, що там відбувається. Я не побачив жодного будівельника або забудовника, який побудував би якийсь будинок або розпиляв землю Одеської кіностудії. Тому дуже хотілося б, щоб на території Одеської кіностудії не продавали і в майбутньому квартири. Я знаю, що поки що йому (Ткаченку - ІФ) дуже складно знайти інвестиції в Одеську кіностудію, а їх потрібно знайти. Тоді можна побудувати сучасну кіностудію, залишивши при цьому важливі речі, пам'ять, історію. Там є музей кінематографії. Тобто все в руках пана Ткаченка", - зазначив він.

Сам Ткаченко під час обговорення своєї кандидатури в четвер у Верховній Раді сказав, що продасть свої акції Одеської кіностудії, щоб не було жодного конфлікту інтересів.

Верховна Рада 4 червня підтримала призначення Ткаченка на посаду міністра культури та інформаційної політики. До цього він очолював комітет Верховної Ради з питань інформаційної політики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА