13:25 09.06.2020

Зеленський про ситуацію на Донбасі: У мене "океан інформації", тому я не сильно реагую на тих, хто "в озері"

2 хв читати
Зеленський про ситуацію на Донбасі: У мене "океан інформації", тому я не сильно реагую на тих, хто "в озері"

Президент України Володимир Зеленський вважає, що люди, які критикують владу за політику і кроки, спрямовані на припинення війни на Донбасі й реінтеграцію окупованих територій, не володіють достатнім обсягом інформації про всю цю ситуацію.

"Це як лабіринт (війна на Донбасі - ІФ). Але в ньому, я впевнений, є вихід. Люди досить емоційні, коли страйкують або обурюються, це зрозуміло. Мої висновки до того, як я став президентом, були приблизно такими самими. Тобі здається, що ти повністю плаваєш, купаєшся в інформації. І це озеро, ось воно наповнене інформацією. Але це не озеро, це океан! Просто я - в океані. Через свій статус, в якому зараз перебуваю. Через те, що я наповнений цією інформацією", - сказав він в інтерв'ю "Українській правді" під час поїздки до Хмельницької області 3-4 червня.

Зеленський пояснив, що саме тому він не сильно реагує на інформацію "людей, які перебувають в озері". "А глибина - вона не така! Вона інша взагалі-то. Але мета у нас одна - що у людей в океані, що у людей в озері. Ми з однієї країни. Ми всі - українці. Ми хочемо одного і того самого. Пірнайте до мене - я готовий! Пірнайте до мене і там допомагайте", - зазначив він.

Зеленський також наголосив, що його у вирішенні питання з війною на Донбасі не сильно цікавлять людські якості президента Росії Володимира Путіна.

"Я вважаю, що до кінця таких людей ніхто не може знати. До кінця може знати, напевно, він сам. Вважаю, жоден президент не може підставляти країну, сказавши на адресу іншого президента образливі речі про особисте. Іноді образливі речі призводять до тисяч смертей. Я не собою ризикую, не своїми рейтингами. Я ризикую життями людей - все! І тут, вже вибачте, дайте мені робити так, як я бачу", - зауважив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА