20:45 09.06.2020

"Євросолідарність" закликає депутатів інших фракцій і груп поставити підписи за відставку уряду Шмигаля

1 хв читати
"Євросолідарність" закликає депутатів інших фракцій і груп поставити підписи за відставку уряду Шмигаля

Парламентська фракція партії "Європейська солідарність" звертається до колег із фракцій партій "Голос" та "Батьківщина", депутатських груп партії "За майбутнє" та "Довіра" із закликом долучитися до збору підписів та спільного висловлення недовіри нинішньому складу уряду під керівництвом прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

"Перший крок зроблено - вже одержані підписні листи для висловлення недовіри нинішньому Кабінету Міністрів. Другий крок - ми спільно маємо зібрати 150 підписів, щоб звільнити уряд, який тягне країну на дно. Вже понад 70 депутатів поставили свої підписи під документом про відставку", - йдеться у зверненні "Євросолідарності" до парламентських фракцій і груп, оприлюдненому на сайті політсили у вівторок.

У зверненні зазначено, що "критична ситуація в державі, помножена на повну нездатність уряду та монобільшості протистояти сьогоденними викликам, потребують невідкладної консолідації опозиційних сил". Також у партії заявляють, що три місяці діяльності нинішнього складу уряду лише посилили кризу, "яку породив перший уряд Зеленського".

"Уряд не розуміє, що завершення карантину не завершить економічної кризи в Україні, бо криза викликана не коронавірусом, а некомпетентністю влади. Щоб протидіяти наближенню катастрофи, у Верховній Раді ініційовано процедуру відставки уряду. Чим швидше цей Кабмін піде у відставку - тим меншої шкоди він завдасть вітчизняній економіці і тим менш руйнівними будуть наслідки їхньої діяльності!", - йдеться у зверненні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА