14:24 10.06.2020

Порушення Зеленським карантину в Хмельницькому: поліція склала адмінматеріали на власника й відвідувачів кафе

2 хв читати
Порушення Зеленським карантину в Хмельницькому: поліція склала адмінматеріали на власника й відвідувачів кафе

Правоохоронці підготували до передання до суду адміністративні матеріали, складені за фактом порушення карантинних обмежень в одному з кафе міста Хмельницького під час робочої поїздки до регіону президента України Володимира Зеленського.

"У результаті проведеної перевірки поліцейські склали адміністративні матеріали за ст. 44-3 (порушення правил карантину людей) на власника кафе і відвідувачів, зокрема президента України Володимира Зеленського, керівника Офісу президента України Андрія Єрмака, його першого заступника Сергія Трофімова, головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка, голову Хмельницької обласної державної адміністрації Дмитра Габінета та хмельницького міського голову Олександра Симчишина", - повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Як повідомлялося, 3 червня під час візиту до Хмельницького Зеленський із делегацією випив каву в місцевому кафе, яке, згідно з постановою Кабінету Міністрів України, не могло приймати відвідувачів у приміщенні мінімум до 5 червня. Відповідне фото оприлюднила прес-служба президента.

4 червня заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко сказав, що правоохоронці вивчать можливе порушення карантинних обмежень президентом України Зеленським під час робочої поїздки до Хмельницького.

"Коли Володимир Зеленський показав свій бюлетень у квітні 2019 року, він був оштрафований за розголошування таємниці голосування. Тому компетентні органи поліції розглянуть це питання", - сказав Геращенко журналістам у четвер.

За порушення карантинних обмежень президентові загрожує штраф розміром 17 тис. грн, проте, за словами Геращенка, спочатку правоохоронці мають встановити, чи винен Зеленський у цьому інциденті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА