09:39 11.06.2020

Зеленський не пропонував Авакову піти у відставку, але мав намір із ним зустрітися

2 хв читати
Зеленський не пропонував Авакову піти у відставку, але мав намір із ним зустрітися

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що не пропонував міністру внутрішніх справ України Арсену Авакову піти у відставку, але мав намір із ним зустрітися.

"Ні, я не пропонував. Він хотів зі мною зустрітися. Тому я з ним зустрінуся, ми це проговоримо (розмова записувався 3 червня - ІФ)", - сказав він в інтерв'ю "Українській правді", відповідаючи на відповідне запитання.

Зеленський зазначив, що не може дати однозначну відповідь, чи на своєму місці Аваков, після резонансних подій у Кагарлику і Броварах, при цьому згадав, що в культурі інших країн, якщо є такі випадки, то за такі речі має нести відповідальність сам міністр.

Президент знову нагадав, що з Аваковим є домовленість про необхідність доведення до кінця й отримання результату в справах Катерини Гандзюк і Павла Шеремета.

"Шеремет – його особиста відповідальність. І я йому казав, що хочу побачити, як це закінчиться. Те, що я бачу і суспільство це бачить – там все дуже неоднозначно. Я хочу, щоб він довів це, тому що це дуже гучна справа. Я не хотів би, щоби історія з Шереметом була такою, як історія з Гонгадзе: всі знають, що журналіста вбили, всі розуміють, що хтось за цим був і як це зроблено. І навіть хтось сидить, хтось кудись зник. Але відповіді, от такої чистої, відвертої відповіді – ось його вбили, ось вбивця, він сидить, йому дали 30 років – такого немає. Чистоти відповіді немає", - пояснив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА