18:46 11.06.2020

Богдан вважає, що Зеленський проміняв мрії про "країну щасливих людей" без корупції на "теплу ванну" й дозволяє собою маніпулювати

3 хв читати
Богдан вважає, що Зеленський проміняв мрії про "країну щасливих людей" без корупції на "теплу ванну" й дозволяє собою маніпулювати

Екс-керівник Офісу президента Андрій Богдан вважає, що президент України Володимир Зеленський проміняв їхні "спільні мрії про країну щасливих людей без корупції на теплу ванну для себе й дешеві примхи нефахових і самозакоханих людей", які маніпулюють нинішнім главою держави.

"Щодо позбавлення мене влади - то я Вам вдячний, тому що моє ім’я не буде мати стосунку до хаосу, в який Ви кидаєте країну. Дозвольте мені нагадати одну нашу з Вами домовленість - я пообіцяв, що буду поряд з Вами чесно працювати, до того моменту, доки Ви мені не дозволите піти. Оскільки я йшов не за посадами, а за реалізацією мрії. І я багато зробив за півроку - ми з Вами і командою сконцентрували демократичним шляхом абсолютну владу у країні, яку Ви за чотири місяці перетворили на посміховисько", - написав він на своїй сторінці у Facebook у четвер.

При цьому Богдан зазначив, що має намір дотримуватися правил ділової етики, які не дозволяють порядним людям коментувати період спільної діяльності, навіть коли ці люди розійшлися. "Звичайно, я є носієм знань дуже чутливих для Вас і для країни, але повірте, я залишуся порядною людиною", - наголосив він.

Раніше в опублікованому в середу інтерв'ю "Українській правді" президент Зеленський висловив думку, що влада "не корисна" для екс-глави Офісу президента Богдана як особистості.

"Вона його сильно змінює. У нього є нормальні риси, професійні риси. І те, що я побачив, на жаль, він цього не бачив. З владою треба впоратися, треба не змінюватися як людина. Треба залишитися людиною і поважати інших, як зсередини команди, так і зовні. Не треба показувати свою владу там, де це неправильно. Треба іноді вмикати дипломатію, тому що він був у державі майже друга людина, ну я так вважаю. Але не треба всім показувати, що ти є друга людина", - пояснив він.

Зеленський також зазначив, що йому не подобаються конфлікти всередині команди, не подобається демонстрація влади. "Коли я побачив, що Андрюха не бачить, як влада його з’їдає, точно з’їсть, і закінчиться все дуже погано, я прийняв рішення про те, що нам треба… Я вважаю, що з самого початку у мене було неправильне рішення з ним через голову Офісу. Тому що з самого початку я вважав, що він сильний юрист, він хоче саджати, те, що він казав, і він повинен іти на генпрокурора. Я так вважав. Я з самого початку хотів, щоб він буде потужним генеральним прокурором України. Я так вважав. Потім бачили, що людей з таким досвідом, як у нього, для того, щоб обіймати керівну посаду голови адміністрації, а потім уже голови Офісу, в нас немає", - розповів він.

На думку Зеленського, він "урятував" Богдана від влади. "Я не впевнений, що він зараз також так думає, але це вже його справа", - наголосив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА