15:56 19.06.2020

У ВР збирають підписи за відставку голови комітету з питань освіти Бабака за те, що він не підтримав кандидатуру Шкарлета - Лерос

2 хв читати
У ВР збирають підписи за відставку голови комітету з питань освіти Бабака за те, що він не підтримав кандидатуру Шкарлета - Лерос

У Верховній Раді збирають підписи за відставку керівника комітету з питань освіти, науки та інвестицій Сергія Бабака за те, що він не підтримав кандидатуру Сергія Шкарлета на посаду міністра освіти, заявляє народний депутат Гео Лерос (фракція "Слуга народу").

"Представник "Велюру" збирає в парламенті підписи за відставку голови комітету Бабака через те, що він відмовився підтримати кандидатуру на посаду міністра освіти", - сказав Лерос на пленарному засіданні Верховної Ради в п'ятницю.

Він пояснив, що за цим стоять корупційні схеми і домовленість про підтримку кандидата від "Слуги народу" на виборах мера Києва.

"А тепер я вам розповім, чому обрали цю кандидатуру: оскільки ректори київських вишів обіцяли підтримати нашого колегу на місцевих виборах мера Києва. Ось у цьому і весь договірняк цієї історії", - сказав депутат.

Як повідомлялося, в партії "Слуга народу" мають намір провести праймеріз серед кандидатів від партії на посаду київського мера. У них мають намір взяти участь п'ять осіб: Олександр Дубінський, Микола Тищенко, Олександр Качура, Олександр Ткаченко та Ірина Верещук.

При цьому голова парламентської фракції "Слуги народу" Давид Арахамія допустив, що Ткаченко, який став нещодавно міністром культури та інформації, відмовиться від наміру балотуватися на посаду мера.

27 квітня журналісти Bihus.Info оприлюднили сюжет про те, що ресторан "Велюр" на вул. Льва Толстого в Києві, що входить до мережі ресторанів "Наша карта", яку пов'язують із народним депутатом із фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком (на сайті мережі зазначено, що Тищенко є президентом групи компаній "Наша карта" - ІФ), продовжує працювати та приймати відвідувачів, незважаючи на впроваджені у країні карантинні обмеження.

28 квітня Тищенко заявив, що в ресторані "Велюр" у Києві дотримуються карантину, однак іноді там відбувають "особисті зустрічі".

4 травня Тищенко заявив, що ресторан "Велюр" готовий заплатити штраф, якщо заклад справді допустив порушення вимог карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА