11:19 30.06.2020

У Зеленського, як і раніше, найвищий президентський рейтинг - опитування Центру Разумкова

2 хв читати
У Зеленського, як і раніше, найвищий президентський рейтинг - опитування Центру Разумкова

За нинішнього президента України Володимира Зеленського готові знову віддати голоси у першому турі 35% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

За співголову парламентської фракції "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка проголосували б 20% респондентів, за лідера партії "Європейська солідарність" Петра Порошенка 16% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

За лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко готові віддати голоси 8%, за лідера партії "Сила і честь" Ігоря Смешка - 4%, за екс-міністра оборони Анатолія Гриценка - 3%, за заступника голови партії "Свобода" Руслана Кошулинського - 2%, за члена партії "Опозиційний блок" Олександра Вілкула 2%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка 1% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

Якби був другий тур президентських виборів і у нього, як і у 2019 році, вийшли б Зеленський і Порошенко, то за Зеленського проголосували б 70%, а за Порошенка 30% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за кого голосуватиме.

Під час дослідження методом "обличчям до обличчя" за місцем проживання було опитано 2017 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що представляє доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Опитування проведено в рамках дослідницького проекту Центру Разумкова, який здійснюється за підтримки Представництва "Фонду Фрідріха Науманна за свободу" в Україні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА