11:19 30.06.2020

Більшість українців негативно оцінює ситуацію в країні - опитування Центру Разумкова

1 хв читати
Більшість українців негативно оцінює ситуацію в країні - опитування Центру Разумкова

Лише 19% українців позитивно оцінюють розвиток ситуації в Україні. Про це свідчать результати опитування, проведеного Центром Разумкова за підтримки представництва "Фонду Фрідріха Науманна за свободу" в Україні.

"19% респондентів вважають, що події в Україні розвиваються у правильному напрямі, 61% - що події розвиваються в неправильному напрямі", - йдеться у звіті за підсумками опитування, оприлюдненого центром.

Крім того, 17,5% респондентів вважають, що Україна здатна подолати наявні проблеми і труднощі протягом найближчих кількох років. Частка тих, хто вважає, що країна здатна подолати проблеми у більш віддаленій перспективі, становить 43,5%. 17% заявили, що Україна не здатна подолати наявні труднощі.

Дослідження проведене соціологічною службою Центру Разумкова з 17 до 24 червня 2020 року методом інтерв'ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. Було опитано 2017 респондентів віком від 18 років в усіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що представляє доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Теоретична похибка вибірки (без урахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА