19:49 01.07.2020

Тимошенко: Допомога постраждалим від повені потрібна вже зараз

2 хв читати
Тимошенко: Допомога постраждалим від повені потрібна вже зараз

Законопроект, який дасть змогу спрямувати кошти для допомоги постраждалим від повені на заході України, має бути ухвалений якнайшвидше, щоб уже найближчими вихідними постраждалі змогли ці гроші отримати, заявляє лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Я особисто передала в руки прем'єр-міністру проект закону, підготовленого нашою командою, про те як відшкодувати збитки людям, як наповнити резервний фонд. Ми показали де джерела, які потрібно використовувати для надходжень до бюджету і негайно почати відшкодовувати людям гроші", - сказала Тимошенко на брифінгу за результатами зустрічі лідерів парламентських фракцій із прем'єр-міністром Денисом Шмигалем.

За її словами, учасники зустрічі домовилися про те, що вже у п'ятницю на засіданні парламенту буде розглянуто законопроект, який дасть змогу розпочати відшкодування постраждалим від повені жителям. "Ми домовилися про те, що уряд подивиться на той законопроект, який я передала, для відшкодування шкоди людям і наповнення резервного фонду Кабінету Міністрів грошима для цього, і вже на п'ятницю буде винесений законопроект, який точно ухвалить Верховна Рада, і який дасть можливість негайно розпочати адекватні виплати, які покриють людям всі без винятку збитки", - запевнила Тимошенко.

За її словами, команда "Батьківщини" стежитиме за тим, щоб всі дані на зустрічі обіцянки були виконані. "Ми також стежитимемо за тим, щоб уряд передав до парламенту законопроект, щоб у п'ятницю він був проголосований, і вже з вихідних людям спрямували відшкодування", - сказала Тимошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА