11:33 10.07.2020

Тимошенко: Усе, що було за часів Порошенка, триває і нині

2 хв читати
Тимошенко: Усе, що було за часів Порошенка, триває і нині

Україні в поточній ситуації треба докорінно змінювати всю міжнародну політику, переконана народний депутат, лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко.

"Україні потрібен реальний економічний патріотизм, захист прав та інтересів наших громадян, наших ресурсів, наших національних інтересів, прав нашої держави на самостійний розвиток", - заявила Тимошенко, повідомляє прес-служба політсили.

Коментуючи оприлюднені раніше записи розмови з голосами, схожими на голоси п'ятого президента України Петра Порошенка та президента РФ Володимира Путіна, Тимошенко заявила, що оприлюднення записів може "шокувати хіба що дрібницями".

"Мабуть, когось у країні це шокувало. Але для мене це, звісно, не стало ані шоком, ані відкриттям. Бо ми знаємо не лише слова, а й дії Порошенка. І розуміємо, що так звана героїчна риторика п'ятого президента - це фейк. І я не раз говорила, що вся його політика - це суцільний фейк", - наголосила Тимошенко.

Вона зазначила, що здача президентом національних інтересів принижує країну.

"І найгірше, коли ці розміни, договорняки, обміни - усі ці фривольні речі відбуваються за рахунок зради національних інтересів України, за рахунок здачі інтересів кожного українця. І прикро, якщо нинішня влада діє так само", - заявила Тимошенко.

Водночас вона упевнена, що зі зміною президента в країні не відбулося реальної зміни влади.

"З-за куліс, з-за меж України ляльководять як Порошенком, так і Зеленським, і просто йде спадкоємність цієї влади та політики. Усе, що було за часів п'ятого президента, продовжується і зараз", - наголосила Тимошенко.

Як повідомлялося, 9 липня народний депутат України Андрій Деркач оприлюднив записи розмови з голосами, схожими на голоси Порошенка та Путіна. На прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" Деркач сказав, що ця розмова, за його даними, відбулася 30 квітня 2015 року.

На записі чути, як людина, з голосом, схожим на голос Порошенка, говорить про те, що "проект миротворців у наших західних партнерів великого ентузіазму не викликає". Співрозмовник відповідає: "Нехай Лавров із Клімкіним це обговорюють". Він також вітає співрозмовника зі святом 1 травня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА