12:20 15.07.2020

На урочистому засіданні ВР з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України виступлять Зеленський і Кравчук

2 хв читати
На урочистому засіданні ВР з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України виступлять Зеленський і Кравчук

У четвер, 16 липня, о 16:00 розпочнеться урочисте засідання Верховної Ради з нагоди 30-ї річниці прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Як повідомляє в середу інформаційне управління апарату Верховної Ради, на площі Конституції перед будівлею парламенту о 9:00 почесна варта Національної гвардії підніме Державний Прапор України.

"До участі в урочистому засіданні запрошені президент України, народні депутати України першого та дев'ятого скликань, голови Верховної Ради України попередніх скликань, президенти України в попередні роки, прем'єр-міністр України та члени Кабінету Міністрів України, керівники судової гілки влади, будуть посадові особи, яких Верховна Рада України обирає, призначає і дає згоду на призначення на посаду, голови дипломатичних представництв іноземних держав, представники засобів масової інформації, інші офіційні особи", - йдеться в повідомленні.

Відкриє урочисте засідання голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Учасники урочистого засідання переглянуть історичні кадри кінохроніки подій прийняття Декларації про державний суверенітет України.

"На урочистому засіданні виступлять президент України Володимир Зеленський, голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, перший президент незалежної України, голова Верховної Ради України в 1990-1991 роках, народний депутат України I-IV скликань Леонід Кравчук, народний депутат Верховної Ради України I-IV скликань Ігор Юхновський та інші учасники засідання", - йдеться в інформації.

Під час урочистого засідання Зеленський вручить державні нагороди учасникам прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Разумков вручить почесні грамоти Верховної Ради народним депутатам I скликання, учасникам прийняття Декларації про державний суверенітет України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА