15:15 16.07.2020

Верещук є найреальнішим кандидатом в мери Києва від "Слуги народу" - джерело

2 хв читати
Верещук є найреальнішим кандидатом в мери Києва від "Слуги народу" - джерело

Народний депутат із фракції "Слуга народу", голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук є найімовірнішим кандидатом від партії влади в мери Києва.

"Верещук є найреальнішим кандидатом від партії "Слуга народу" в мери Києва за підсумками праймеріз", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в партії.

Цю інформацію підтверджують й інші джерела агентства.

Верещук у 2010-2015 рр. була мером міста Рава-Руська Львівської області. Обрана народним депутатом за списком партії "Слуга народу" під №29.

15 липня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що 16 липня на засіданні фракції відбудуться внутрішньопартійні праймеріз із вибору кандидата на посаду мера Києва. "Президент (Володимир Зеленський - ІФ) запропонував саме на засіданні фракції провести праймеріз: буде презентація програм, буде голосування фракції, думка ради Київської міської партійної адміністрації та президента України", - сказав Качура журналістам у середу після закінчення засідання Верховної Ради.

У праймеріз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва беруть участь, щонайменше, чотири народних депутати від цієї партії: Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський та Олександр Качура. Також 15 липня про свій намір брати участь у праймеріз повідомив депутат від "Слуги народу" Дмитро Гурін, обраний в окрузі №218 Києва.

19 червня заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що кандидат від влади в мери Києва стане відомий через декілька тижнів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА