11:15 17.07.2020

На позачерговій сесії ВР 21 липня можуть бути розглянуті законопроекти про інвестнянь та ринок електроенергії - Мошенець

1 хв читати
На позачерговій сесії ВР 21 липня можуть бути розглянуті законопроекти про інвестнянь та ринок електроенергії - Мошенець

На позачерговій сесії Верховної Ради у вівторок, 21 липня, можуть бути розглянуті законопроекти про інвестиційних нянь і про ринок електричної енергії, заявила народний депутат фракції "Слуга народу" Олена Мошенець.

"Також на 21 липня ми б хотіли, обговорювалася вчора така ініціатива на фракції: провести позачергову сесію Верховної Ради і відповідно розглянути ті питання, які ми сьогодні не встигли", - сказала Мошенець у п'ятницю в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами нардепа, поки що погоджено одну дату для позачергової сесії, але можуть бути проведені й інші у разі потреби.

"Станом на вчора обговорювалася лише позачергова сесія 21 липня. Я думаю, що після консультацій з іншими фракціями, можливо, з'являться нові дати, можливо, їх буде кілька", - додала член фракції "Слуга народу".

Вона назвала низку законопроектів, які депутати можуть розглянути на позачерговій сесії 21 липня.

"Це може бути законопроект №3760 про державну підтримку інвестиційних проектів з великою кількістю інвестицій, це так званий закон про інвестиційних нянь, який був анонсований взимку в Давосі, законопроект про ринок електричної енергії", - сказала Мошенець.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА