18:40 21.07.2020

На місцевих виборах кандидати від "Європейської солідарності" балотуватимуться в усіх регіонах України

1 хв читати
На місцевих виборах кандидати від "Європейської солідарності" балотуватимуться в усіх регіонах України

Кандидати від партії "Європейська солідарність" балотуватимуться на місцевих виборах в усіх регіонах України, заявляє співголова однойменної фракції Артур Герасимов.

"Ми обов'язково висуватимемося в усій Україні, оскільки підтримка "Європейської солідарності" є від Закарпаття до Луганської області, від Чернігівської області до Криму", - сказав Герасимов на брифінгу у вівторок у Києві, відповідаючи на відповідне запитання агентства "Інтерфакс-Україна".

Народний депутат наголосив, що кандидатів, які балотуватимуться на місцевих виборах, визначить з'їзд партії. "Ви обов'язково почуєте всі прізвища, і вони стосуватимуться не лише міст, а й дуже багатьох регіонів України", - сказав він.

Герасимов розповів, що дату з'їзду партії наразі не визначено.

Як повідомлялося, Верховна Рада призначила чергові місцеві вибори на 25 жовтня 2020 року.

Вибори депутатів Верховної Ради Криму, депутатів місцевих рад і сільських, селищних, міських голів на тимчасово окупованих територіях Криму, міста Севастополя, в окремих районах, містах, селищах і селах Донецької та Луганської областей не призначаються і не проводяться. У зв'язку з неможливістю забезпечення представництва спільних інтересів територіальних громад сіл, селищ, і міст Донецької та Луганської областей вибори депутатів Донецької та Луганської обласних рад також не призначаються і не проводяться.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА