10:23 24.07.2020

У "Слузі народу" пропонують ввести штрафи за пропаганду гомосексуалізму

2 хв читати
У "Слузі народу" пропонують ввести штрафи за пропаганду гомосексуалізму

Народні депутати з фракції "Слуга народу" Георгій Мазурашу та Олена Лис пропонують ввести адміністративну відповідальність за пропаганду гомосексуалізму і трансгендеризму в Україні.

Відповідний законопроект №3917 зареєстровано в парламенті, повідомляється на сайті Верховної Ради.

Автори законопроекту пропонують внести зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо відповідальності за пропаганду гомосексуалізму і трансгендеризму.

Законопроект пропонує розширити Кодекс новою статтею "Пропаганда гомосексуалізму чи трансгендеризму, що може негативно вплинути на фізичне або психічне здоров'я, моральний або духовний стан і розвиток людини".

Депутати пропонують штрафувати громадян за пропаганду гомосексуалізму або трансгендеризму в розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а юридичних осіб - у розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Згідно із законопроектом, публічна пропаганда гомосексуалізму або трансгендеризму, яка виражається в публічній демонстрації способу життя осіб, що мають одностатеві сексуальні відносини або ідентифікують себе зі статтю, протилежною їхній біологічній орієнтації та поведінці, тягне за собою накладення штрафу в розмірі п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

"Пропаганда гомосексуалізму чи трансгендеризму, що може негативно вплинути на фізичне або психічне здоров'я, моральний або духовний стан і розвиток людини, службовою або посадовою особою, а також сприяння такій пропаганді, - тягне за собою накладення штрафу в розмірі восьми тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - ідеться в законопроекті.

Як наголошується в пояснювальній записці до законопроекту, його мета - посилення охорони сім'ї, дитинства, материнства та батьківства на законодавчому рівні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА