12:20 30.07.2020

Разумков про Кравчука: Це людина з великим досвідом, він буде більше ніж корисний у Мінському процесі

1 хв читати
Разумков про Кравчука: Це людина з великим досвідом, він буде більше ніж корисний у Мінському процесі

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков вважає, що в разі, якщо перший президент України Леонід Кравчук очолить українську делегацію в Тристоронній контактній групі у Мінську, він буде більше ніж корисний.

"Я переконаний, що будь-які зміни мають бути на користь нашої держави. Якщо ми говоримо про Леоніда Макаровича, то це людина з великим досвідом - він буде більше ніж корисний у цьому процесі", - сказав він на прес-конференції в Харкові в четвер.

Разумков також зазначив, що хотів би особисто подякувати попередньому голові української делегації Леоніду Кучмі, який доклав максимум зусиль і ділився своїм досвідом у рамках роботи ТКГ.

28 липня президент України Володимир Зеленський подякував другому президенту України Леоніду Кучмі за його роботу на чолі української делегації в ТКГ і зазначив, що з повагою ставиться до його рішення про припинення участі в діяльності ТКГ.

29 липня Зеленський повідомив, що новим головою делегації України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі може стати нинішній перший заступник голови української делегації, віце-прем'єр України Олексій Резніков, перший президент України Леонід Кравчук або інші претенденти.

Президент України в 1994-2005 роках Леонід Кучма вдруге очолив українську делегацію в Тристоронній контактній групі щодо мирного врегулювання ситуації на Донбасі 3 червня 2019 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА