15:13 13.08.2020

Зеленський лідирує в президентському рейтингу, Порошенко випереджає Бойка - опитування

1 хв читати
Зеленський лідирує в президентському рейтингу, Порошенко випереджає Бойка - опитування

Якби вибори президента України відбулися наступного тижня, 33,4% тих, хто визначився з кандидатом і готовий піти на вибори, віддали б свої голоси за нинішнього президента Володимира Зеленського. Про це свідчать результати опитування, проведеного спільно центром SOCIS і Центром Разумкова.

На другому місці в рейтингу п'ятий президент України Петро Порошенко, за якого готові проголосувати 17,8%, на третьому - Юрій Бойко з рейтингом 15,7%.

Юлія Тимошенко набрала 8,8% голосів респондентів, Ігор Смешко - 7%, Анатолій Шарій і Олег Ляшко - по 2,9%. Варіант "інший кандидат" обрали 10,5% опитаних.

Водночас, якби другий тур президентських виборів за участю Зеленського та Порошенка відбувався зараз, серед тих, хто визначився і готовий піти на вибори, за Зеленського проголосували б 68,4% респондентів, за Порошенка - 31,6%.

Дослідження проводилося в період з 21 по 28 липня 2020 року методом стандартизованого інтерв'ю "face-to-face" за місцем проживання респондентів. Результати представляють доросле населення України в цілому (старше 18 років) без урахування непідконтрольних територій АР Крим, частини Донецької та Луганської областей, за такими показниками як вік, стать, тип поселення (місто/сіло) і поділ країни на області. Загалом було опитано 4000 респондентів віком старше 18 років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА