17:57 14.08.2020

"Євросолідарність" вимагає скликання позачергової сесії ВР через зростання захворюваності на COVID-19

1 хв читати
"Євросолідарність" вимагає скликання позачергової сесії ВР через зростання захворюваності на COVID-19

"Європейська солідарність" вимагає негайного скликання позачергової сесії Верховної Ради через катастрофічну ситуацію зі зростанням рівня захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19, повідомляється на сторінці політсили у Facebook у п'ятницю.

"Країна щоденно б’є рекорди збільшення кількості хворих на COVID-19. Світ охоплений пандемією вже більш ніж півроку, а керівництво України продовжує ігнорувати невідкладні потреби медичної системи і бездумним управлінським хаосом руйнує економіку країни", - заявив народний депутат відповідної фракції "Європейської солідарності" Ростислав Павленко.

Політик також наголосив на неприпустимості нецільового використання коштів спецфонду боротьби з коронавірусом. "Використання коштів спеціального фонду боротьби з коронавірусом на дороги і політичний піар Зеленського фактично є злочином проти власного народу. У цій ситуації парламент має зупинити тотальну бездіяльність і скочування України в економічну прірву", - зазначив народний депутат.

За його словами, "Євросолідарність" вкотре наголошує, що в розпал пандемії головними напрямами роботи має стати посилення медичної системи держави, захист лікарів і підтримка бізнесу, який втратив гроші на прожиття "через бездумні й нелогічні дії влади".

"Вимагаємо від Зеленського (президент України Володимир Зеленський - ІФ) припинити годувати українців обіцянками і нарешті зосередити увагу на захисті українського народу від пандемії коронавірусу", - підсумував Павленко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА