12:19 23.08.2020

ВР не планує знову переходити до режиму позачергових засідань – Разумков

1 хв читати
ВР не планує знову переходити до режиму позачергових засідань – Разумков

Верховна Рада не планує переходити до роботи в режимі позачергових засідань, незважаючи на збільшення кількості заражених коронавірусом в Україні, заявив голова парламенту Дмитро Разумков.

"Ми працювали останні тижні в трохи зміненому режимі: з ранку до 15:00 з однією перервою на 30 хвилин. Фактично, на час нашої роботи це ніяк не вплинуло, а те, що було рознесено в часі перебування в залі, пов'язане з різними заходами дезінфекції – це було доволі позитивно. Я думаю, що ми і надалі працюватимемо саме в такому режимі. Повертатися до так званого специфічного режиму роботи, який у нас був, коли ми проводили тільки позачергові засідання, поки що ні я особисто, ні керівництво Верховної Ради і, наскільки мені відомо, ні депутатський корпус не планують", – сказав Разумков в неділю під час брифінгу біля будівлі Ради.

Спікер парламенту висловив сподівання, що епідеміологічна ситуація в країні не погіршуватиметься і депутатам не доведеться знову переходити до формату роботи в режимі позачергових засідань.

"Щодо роботи комітетів, то було ухвалено зміни до законодавства, вони і зараз дають нам змогу працювати у віддаленому режимі – це абсолютно відповідає Конституції. Ця практика зберігається, вона справді непогана і, я думаю, вона збережеться надалі", – додав голова Ради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА