10:55 24.08.2020

Зеленський наголошує, що кожен регіон Україні важливий і незамінний, і немає "годувальників" і "дотаційних"

2 хв читати
Зеленський наголошує, що кожен регіон Україні важливий і незамінний, і немає "годувальників" і "дотаційних"

Президент України Володимир Зеленський наголошує, що кожен регіон України важливий і незамінний, і без кожного з них неможлива повноцінна процвітаюча країна.

"Дорогі українці! Створити країну мрії ми можемо тільки разом. Усі 25 регіонів. Усі ми - команда, дрім-тім з кожної області. Це - наша збірна України, де немає "годувальників" чи "дотаційних", бо кожен регіон сильний та заможний. Бо кожен важливий і незамінний, бо кожен – невід'ємна частина пазлу, без якої неможливий малюнок квітучої України", - сказав він під час свого виступу з нагоди 29-ї річниці незалежності України.

Зеленський зазначив, що Україна починається з кожного українця, його домівки, подвір’я, вулиці, села або міста, його області, а далі - вже і вся країна.

"Відчуй, що ти не телеглядач, а безпосередній творець нової країни. Зрозумій, що Україна багатоманітна і багатогранна, де "багато" - це від слова "багатство", багатство України. Бо львівська площа Ринок і харківська площа Свободи, Дерибасівська в Одесі та Яворницького в Дніпрі, Артема у Донецьку та набережна в Ялті - це все Україна. Лавра, Софія, Михайлівський Золотоверхий, велика ханська мечеть Бахчисараю та синагога в Дніпрі - це все Україна. Полтавські галушки, гуцульський банош, закарпатський бограч, одеський форшмак, львівський сирник та луганський шахтарський торт - це все Україна. Карпатські гори і донбасівські терикони, Південний Буг та Сіверський Донець, Синевир та Сиваш - це все Україна", - наголосив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА