11:55 25.08.2020

Поставлені Зеленським Міністерству оборони завдання буде виконано - Таран

2 хв читати
Поставлені Зеленським Міністерству оборони завдання буде виконано - Таран

Поставлені президентом України - верховним головнокомандувачем Збройних сил України Володимиром Зеленським Міністерству оборони України першочергові завдання буде виконано в повному обсязі, заявив міністр оборони України Андрій Таран.

"За словами міністра, серед пріоритетних завдань Міноборони є подальше реформування Збройних сил України, розвиток та посилення їх бойових спроможностей, імплементація стандартів НАТО на шляху подальшої інтеграції України до євроатлантичного простору. Це також забезпечення новітніми зразками озброєння та військової техніки підрозділів Українського війська, передусім тих, які наразі виконують бойові завдання в районі проведення операції об’єднаних сил", - ідеться в повідомленні, розміщеному на сайті Міноборони у вівторок.

Міністр також відзначив дотримання українськими захисниками повного і всеосяжного режиму припинення вогню та продовження вирішення ситуації на сході України політико-дипломатичним шляхом.

Таран також наголосив, що не менш вагомим блоком завдань є продовження політики, спрямованої на посилення соціального захисту військовослужбовців. Це, зокрема, створення гідних умов для проходження військової служби, а також т. зв. Мотиваційний пакет, що передбачає забезпечення військових та їхніх сімей житлом, гідне грошове забезпечення, пріоритетне право на вступ до навчальних закладів, безоплатну освіту, належне медичне забезпечення та розвиток медичної інфраструктури тощо.

Керівник Міноборони додав, що всі ці завдання є надважливими та потребують від керівництва військового відомства і всього особового складу ЗСУ консолідації зусиль, наполегливості й цілеспрямованості. Таран наголосив, що ЗСУ готові до якісного виконання поставлених завдань.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА