12:47 26.08.2020

На посаду голови Черкаської ОДА запропонований Сергійчук, Кіровоградської ОДА - Назаренко

2 хв читати
На посаду голови Черкаської ОДА запропонований Сергійчук, Кіровоградської ОДА - Назаренко

Перший заступник керівника Офісу президента України Сергій Трофімов повідомив, що Кабінету Міністрів запропоновано погодити призначення нового голови Черкаської обласної державної адміністрації - Сергія Сергійчука і Кіровоградської ОДА - Андрія Назаренка.

"Керівництво Черкаської ОДА пропонується передати Сергію Сергійчуку. Свій життєвий і професійний досвід - служби в СБУ та роботи на держслужбі - він готовий застосувати в Черкаській області. Його пріоритети - зниження тарифів, запуск потяга Черкаси-Київ, якісний інтернет в області, знесення незаконних об'єктів на березі Дніпра", - написав він у своєму Telegram-каналі в середу.

Трофімов повідомив, що на голову Кіровоградської ОДА подано кандидатуру Андрія Назаренка. "Ситуацію в області він знає не з чуток: живе і працює тут з 2010 року, після завершення дипломатичної кар'єри за кордоном. У його планах - залучення інвестицій у переробку та збереження сільгосппродукції, створення нових робочих місць, підвищення якості питної води, відкриття діагностичних центрів", - зазначив він.

Трофімов наголосив, що команда президента продовжує шукати сильних управлінців, щоб влада в регіонах була максимально ефективною, а її робота - плідною.

"Наш головний принцип у регіональній кадровій політиці - це створення сильної вертикалі для ефективного управління на місцях. І на цьому шляху ми зупинятися не плануємо. Це мають розуміти і ті, хто вже керує областями, і всі, хто готовий запропонувати регіонам якісніші програми і, головне, може втілити їх у життя", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА