14:36 26.08.2020

Кличко: "УДАР" піде на місцеві вибори окремо

2 хв читати
Кличко: "УДАР" піде на місцеві вибори окремо

 Політична партія "УДАР" піде на місцеві вибори окремо, заявив лідер партії, мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко на з'їзді політсили в середу.

"Головне рішення, заради якого ми зібралися сьогодні, - "УДАР" іде на місцеві вибори! Іде, щоб робити Україну заможною, демократичною і успішною державою. Країною, де панують закон і справедливість, де громадяни почуваються захищеними, країною, в якій ми всі мріємо жити. "УДАР" піде на місцеві вибори окремо. І нестиме відповідальність виключно перед людьми. На це сьогодні є запит наших прихильників. І ще більший запит у суспільстві на відкритість політики, а не закулісні домовленості. Як мер столиці, я завжди обстоював інтереси киян. Як лідер політичної сили - європейське майбутнє України, демократичні цінності та свободи її громадян. І я залишаюся на цих позиціях", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що заради розвитку Києва й України "УДАР" готовий співпрацювати з демократичними, проєвропейськими силами - в новій Київраді, в новообраних місцевих радах, на всіх рівнях.

"Ця співпраця буде відкритою і в інтересах громадян, а не окремих політиків чи з інших мотивів", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що у владу мають прийти й молоді, активні люди, професіонали з досвідом. Адже, щоб владі довіряли, вона має бути компетентною і ефективною. Доводити втіленими справами, що люди не помилилися, обравши її, наголосив Кличко.

"Команда "УДАРу" має досвід і знання. Має успіхи і реалізовані проекти. Сьогодні "УДАР" об’єднує успішних менеджерів, експертів, волонтерів, громадських діячів. І ми йдемо в місцеву владу, щоб обстоювати інтереси місцевого самоврядування. Впроваджувати ефективні рішення і для захисту людей від коронавірусу, і для розвитку економіки. Щоб українці не втрачали робочі місця та доходи. Ми йдемо, щоб боротися з корупцією і робити владу відкритою і прозорою. У нас є такий план для Києва, який ми вже реалізуємо. І плани для міст і містечок України. Також, наголошую, "УДАР" обстоюватиме муніципальні соціальні програми в кожному регіоні України", - зазначив Кличко.

Він нагадав, що "УДАР" уже має ефективний досвід реалізації своєї програми та продемонстрував це за останні шість років роботи в Київській міській раді.

"Нам ще багато треба зробити. Потрібно працювати і працювати ... Втілювати зміни не тільки в Києві. Ми готові до цього! І готові брати відповідальність за перетворення в містах, містечках і селах України", - зазначив Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА