08:14 27.08.2020

Віце-президент США Пенс: Переобрання Трампа дозволить Америці залишитися Америкою

2 хв читати
Віце-президент США Пенс: Переобрання Трампа дозволить Америці залишитися Америкою

Віце-президент США Майк Пенс вважає, що тільки обрання президента Дональда Трампа на другий термін зможе забезпечити процвітання і подальший розвиток країни.

"Справа не стільки в тому, чи буде Америка більш консервативною або більш ліберальною, більш республіканською або більш демократичною. Альтернативою цих виборів є те, чи залишиться Америка Америкою", - заявив Пенс, під час виступу на з'їзді Республіканської партії.

Він зазначив: "Питання в тому, чи залишимо ми нашим дітям і онукам країну, засновану на наших вищих ідеалах свободи, вільного ринку і невід'ємного права на життя і свободу, або ж ми залишимо нашим дітям і онукам країну, яка докорінно трансформується у щось інше".

Пенс під час промови наголосив, що Трамп виконав обіцянки, які давав під час передвиборчої кампанії 2016 року, хоча його політика постійно піддавалася нападкам з боку демократів.

За його словами, "президент дотримав слова", і перебудував армію, створив новий рід військ - космічні війська, домігся прийняття рекордного військового бюджету, який дозволяє розвивати Збройні сили.

До заслуг президента Пенс також відніс відновлення економіки в умовах пандемії коронавірусу, зниження безробіття серед жінок, представників національних меншин і темношкірого населення, рішучі заходи з боротьби з коронавірусом.

Трамп, за словами віце-президента, здобув перемогу над ІДІЛ, забезпечив усунення іранського воєначальника Касема Сулеймані, якого Пенс назвав "терористом, який більше не зможе вбивати американців".

Пенс зазначив, що хоча Трамп і підтримує мирні протести населення, однак рішуче виступає проти насильства і безладів, які повинні бути припинені і переслідуватися за законом. Президент готовий "гарантувати свободу і безпеку на вулицях для всіх американців", додав оратор.

"Сувора правда в тому (...), що ви не будете в безпеці в Америці Джо Байдена", - зазначив Пенс.

"Президент Дональд Трамп вірить в Америку і доброту американського народу, в безмежний потенціал кожного американця в сфері реалізації своєї мрії. Щодня президент Трамп боровся за те, щоб виконати обіцянку, дану Америці", - запевнив віце-президент.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА