12:34 28.08.2020

Радник Єрмака: Саакашвілі і далі працюватиме в Україні і не потрібно розвивати конспірологію навколо його емоційних висловлювань

2 хв читати
Радник Єрмака: Саакашвілі і далі працюватиме в Україні і не потрібно розвивати конспірологію навколо його емоційних висловлювань

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що голова виконавчого комітету Національної ради реформ Міхеіл Саакашвілі і далі працюватиме в Україні, та пропонує не розвивати конспірологію навколо його емоційних повідомлень і висловлювань.

"Піде чи не піде з Нацради реформ Саакашвілі? Учорашній день, зокрема, минув під знаком цього гострого питання. На мій погляд, немає ані найменших підстав влаштовувати традиційні конспірологічні розгляди у зв'язку з його емоційними постами. Міхеіл Ніколозович, дійсно, дуже емоційний, часто безапеляційний, швидко і різко реагує на багато що. Тим і славиться. Він завжди додає драйву в нашу управлінську рутину", - сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Подоляк зазначив, що Саакашвілі сильно переживає за країну, за втрату темпу, за ефективність/неефективність власної роботи, за корпоративну репутацію тієї ж Нацради реформ.

"Він (Саакашвілі - ІФ) хоче швидше і результативніше працювати. Звісно, він абсолютно нетерпимо ставиться до якогось зайвого бюрократизму, додаткових узгоджень та інших обов'язкових процедур. Коротше, до всього того, чим така знаменита наша держава, що важко реформується. Робить він і досить яскраві заяви. Але я точно не драматизував би ситуації", - зазначив радник керівника ОП.

Подоляк повідомив, що сам Саакашвілі в розмові з ним у четвер наголосив, що "Україна для нього надзвичайно важлива, і що ми продовжуємо працювати, продовжуємо проектувати нові формати держави, нові формати галузевих реформ. Усе цілком конструктивно і дуже багато у нас напрацювань, які потребують обов'язкового доведення до пуття.".

У зв'язку з цим радник Єрмака вважає, що Саакашвілі "ще буде і тут працюватиме", але також зазначив, що Нацрада реформ - це передусім важливий інституціональний орган, який має чіткі цілі та завдання і який є свого роду "креативним майданчиком" для відвертого обговорення стратегічних напрямів розвитку України.

"До Нацради входить багато ключових креаторів і управлінців, що визначають правила гри на наших ринках. Так, Саакашвілі чудовий модератор цього майданчика, але цінність Нацради реформ у тому, що вона в будь-якому разі є корпоративним органом, який завжди здатний запропонувати суспільству відмінний інтелектуальний продукт колективного виробництва", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА