12:49 01.09.2020

Разумков сподівається, що ВР своєчасно ухвалить держбюджет України на наступний рік

2 хв читати
Разумков сподівається, що ВР своєчасно ухвалить держбюджет України на наступний рік

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков сподівається, що парламент своєчасно ухвалить державний бюджет України на 2021 рік.

"У нас з вами на цій сесії буде великий виклик - це державний бюджет України на 2021 рік. Я дуже сподіваюся, що і ми, і уряд в першу чергу, своєчасно зробимо все залежне від нас для того, щоб бюджет був ухвалений і держава ввійшла в новий рік із гідним кошторисом", - сказав Разумков на пленарному засіданні парламенту у вівторок.

Він наголосив, що для підготовки проекту держбюджету необхідно залучити не лише профільний комітет, а й усі інші комітети.

За словами спікера, серед викликів, які стоять перед Верховною Радою, - друга хвиля коронавірусу. "Усі ви бачите кількість захворілих... І в цьому плані без Верховної Ради також буде важко вийти з кризової ситуації", - сказав Разумков.

Спікер також наголосив, що серйозним викликом для парламенту стануть місцеві вибори.

"Я зараз говорю не про те законодавство, яке ми ухвалили, і зміни, які ще необхідно буде зробити. Я говорю про політику. Верховна Рада завжди була, є і буде політичним органом, і в її рішеннях буде політичний аспект, але мені дуже хотілося б, щоб навіть під час виборчої кампанії всі добре розуміли, що вибори проходять, а повага людей буде залишатися або не буде залишатися з нами. Тому політика - це правильно, це важливо, рейтинги - це важливо на 100%, однак державницька позиція повинна превалювати над ними", - сказав Разумков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА