18:46 05.09.2020

Порошенко: Cанкції від Росії - як нагорода за оборону України

2 хв читати
Порошенко: Cанкції від Росії - як нагорода за оборону України

Санкції, введені Росією проти українських депутатів - це як нагорода за захист державних інтересів України, переконаний п'ятий президент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко.

"Російська Федерація ввела персональні санкції проти Петра Порошенка. Це як державна нагорода. А крім того, проти Олега Синютки, проти Степана Кубіва та багатьох інших патріотів. Це - як знак якості", - заявив він під час поїздки в Дрогобич Львівської області, повідомляє прес-служба "Євросолідарності".

"Вони намагалися шість років нас налякати. Шість років, завдяки нашим з вами зусиллям, ми зберегли Україну. Шість років ми руйнували їхні плани розірвати Україну і створити Новоросію. Шість років тому юнаки і дівчата, зокрема з Дрогобича, їхали на Майдан для того, щоб зберегти європейську Україну. А потім прямо з Майдану на фронт для того, щоб дати відсіч російській агресії, яка ніяк не може змиритися з самим фактом існування нашої з вами незалежної держави", - зазначив Порошенко.

Він наголосив, що "Євросолідарність" і всередині країни продовжує тримати оборону проти п'ятої колони Кремля і непрофесійної влади, яка боїться опозиційних політиків більше, ніж справжніх ворогів України

"Проти кого вони борються? Хто для них вороги? Софія Федина - тому що президент вважає себе проти неї постраждалим. Він її боїться. Так ми ж і не обіцяли легкого життя, ми обіцяли, що фракція "Європейської Солідарності" і буде тим парламентським спецназом, який не дасть нас затягнути за волосся в Російську імперію", - заявив Порошенко.

Як повідомлялося, уряд РФ розширив список осіб, проти яких запроваджуються санкції. Серед внесених до списку санкцій 43 українських громадян п'ятий президент України Петро Порошенко, а також нардепи від "Європейської солідарності" – Ахтем Чийгоз, Михайло Забродський, Софія Федина ; від "Голосу" – Святослав Вакарчук, Кіра Рудик, Сергій Рахманін, Ярослав Юрчишин; від "Батьківщини" – Валентин Наливайченко, Сергій Тарута, Михайло Волинець; нардеп Олександр Сухов (група "Довіра") та інші.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА