16:18 08.09.2020

Зеленський має намір їздити Україною, скільки "вистачить сил", тому що відповідальний за те, що відбувається в країні

2 хв читати
Зеленський має намір їздити Україною, скільки "вистачить сил", тому що відповідальний за те, що відбувається в країні

Президент України Володимир Зеленський вважає головними своїм повноваженням нести відповідальність за те, що відбувається в країні, і тримати слово перед українським народом.

"Я - президент усієї країни. Для мене Суми - таке саме місто, як і Київ, Кривий Ріг і як Львів. Як будь-яке місто України. Мені не все одно щодо тих програм, які ми запроваджуємо. Мені не все одно, що з ними відбувається. Коли я кажу, що ми будуємо 160 кілометрів доріг на Сумщині, - мені не все одно... Мені потім тримати відповідь перед людьми", - сказав Зеленський під час спілкування з журналістами у Сумській області у вівторок, повідомляє прес-служба глави держави.

Зеленський зазначив, що хоче на власні очі побачити, якої якості споруджують дороги, як побудовані школи та садки, на які виділяють бюджетні кошти, чи забезпечені ці заклади всім необхідним.

"Згідно з Конституцією, мене обрав народ України, і я відповідальний за те, що будується в країні. Так, це не мої повноваження, але я хочу відповідати за те, що у нас відбувається. І це найголовніше повноваження президента. Скільки мене вистачить, стільки я буду їздити, буду перевіряти. Подобається це комусь чи ні", - наголосив він.

Зеленський зазначив, що в рамках робочої поїздки до Сумської області відвідав Меморіал героям Антитерористичної операції та поспілкувався там з рідними загиблих воїнів, у яких є невирішені проблеми та запитання до влади.

"Якщо їм не допомагає хтось на місці, не допомагали уряди... Навіть не вшановували пам'ять людей, які загинули. Не були там президенти. Скажіть, чи повинен я в Києві виходити на Майдан і казати: "Я патріот, усе інше - "зрада"? А навіть не приїхав сюди, де така кількість загиблих воїнів...", - зазначив президент.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА