17:32 08.09.2020

Зеленський повідомив, що з COVID-фонду було витрачено понад 20% коштів, а залучені до нього гроші з інших програм "потроху відкриватимуть"

1 хв читати
Зеленський повідомив, що з COVID-фонду було витрачено понад 20% коштів, а залучені до нього гроші з інших програм "потроху відкриватимуть"

 Президент України Володимир Зеленський повідомив, що з Фонду боротьби з COVID-19 було витрачено трохи більше ніж 20% коштів, а кошти з інших програм, які до нього забиралися, "потроху відкриватимуть".

"Насамперед, трохи більше ніж 20% COVID-фонду витрачено. До COVID-фонду забиралися кошти з інших програм, щоб ми були спокійні. І ми говорили, що деякі речі, які будуть пов'язані принаймні з лікарнями, з тими чи іншими програмами, ми потроху відкриватимемо. Що стосується деяких доріг, на які були витрачені кошти, то, по-перше, і це правда, є деякі важливі інфраструктурні речі. Наприклад, до деяких лікарнях потрібно доїхати, і багато коштів витрачено на дороги, які йдуть до опорних лікарень або до шкіл, і це потрібно робити", - сказав він на брифінгу у вівторок під час робочої поїздки в Житомирську область.

Зеленський також зазначив, що щомісяця з COVID-фонду витрачаються мільярди на підтримку українських громадян, пенсіонерів, людей, які не отримують зарплату.

"На державних підприємствах у період COVID люди отримують зарплату, шахтарі отримують зарплату тоді, коли наразі все зупинено у світі, впав і експорт, й імпорт", - зазначив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА