10:51 15.09.2020

Зеленський змінив членів конкурсної комісії з обрання директора ДБР

2 хв читати
Зеленський змінив членів конкурсної комісії з обрання директора ДБР

Президент України Володимир Зеленський своїм указом змінив персональний склад комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань, змінивши трьох із дев'яти членів, призначених у комісію за президентською квотою.

Згідно з підписаним главою держави 15 вересня указом, до складу комісії з проведення конкурсу на посаду директора ДБР тепер включені проректор Академії адвокатури України Алина Бірюкова (за згодою); завідувач кафедри державно-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Олександр Головко (за згодою); професор кафедри правосуддя Київського національного університету імені Тараса Шевченка Оксани Кучинська (за згодою).

Цим самим указом увільнено від виконання обов'язків членів конкурсної комісії провідного наукового співробітника відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького Нацакадемії наук України Оксану Квашу; завідувача відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права ім. Корецького НАНУ Олександра Костенка; начальника відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури та викладання професійної етики Інституту спецпідготовки Національної академії прокуратури України Віктора Кощинця.

У зв'язку з цим визнано таким, що втратив чинність, указ президента України від 26 червня 2019 року "Про визначення осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань".

Як повідомлялося, указом від 26 червня 2019 року Зеленський включив до складу комісії з проведення конкурсу на директора ДБР Квашу, Костенка та Кошинця.

Цим самим указом президент увільнив від виконання обов'язків членів комісії завідувача кафедри цивільного права юридичного факультету Київського національного університету ім. Шевченка, академіка Національної академії правових наук України Романа Майданика, професора кафедри теорії права і держави юрфаку КНУ ім. Шевченка Віктора Самохвалова та партнера юридичної фірми "Саєнко Харенко" Тетяну Сліпачук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА