13:10 16.09.2020

Нефьодов піде під №1 у списку "Голосу" на виборах до Київради

2 хв читати
Нефьодов піде під №1 у списку "Голосу" на виборах до Київради

Колишній глава Державної митної служби України Максим Нефьодов заявив, що балотуватиметься на майбутніх місцевих виборах до Київської міської ради від партії "Голос".

"… настав час вийти за межі зони комфорту - я йду під №1 на вибори в Київраду з командою "Голос". Звісно, мені то дуже комфортно нарешті не бути держслужбовцем, але просто дивитись на те, як країна в черговий раз втрачає можливості для стрибка вперед, нема сил...", - написав Нефьодов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у середу вранці.

Він пояснив своє рішення тим, що вважає за потрібне присвячувати частину життя громадській діяльності, щоб робити Україну кращою: "Вікно можливостей в уряді зараз закрилось - замість реформ у більшості сфер навіть не тупцювання на місці, а ерозія і відступ. Тому логічно спробувати щось змінити в місті, де я народився і живу. У мене немає нерухомості за кордоном чи маєтків у закритих котеджних містечках, я ходжу пішки по вулицях, стою в корках, дихаю цим повітрям і миюся під "прекрасно очищеною" водою з Дніпра. Тому я, звісно, хочу, щоб Київ реалізував свій потенціал і став сучасним і комфортним для людей містом".

Пояснюючи, чому він йде з командою партії "Голос", Нефьодов зазначив, що ця політсила найближча до його поглядів - і економічних, і етичних.

"Це партія, яка виступає за модерн, а не за архаїку, за європейську Україну, а не російське болото, за ліберальну економіку, а не популізм і соціалістичне минуле. Це партія, яка якщо іноді і помиляється, то це чесні помилки, а не робота на олігархів чи власну кишеню. Це партія, яка найближче до принципів "партії", а не лідерського проекту під конкретну особу. Ми ведемо в Київраду чудову команду, де є люди, які своїми руками будували компанії, захищали Україну, лікували хворих (і навіть закидали м'ячі в корзину в NBA)", - написав він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА