19:21 20.09.2020

Смешко буде балотуватися на посаду мера Києва

2 хв читати
Смешко буде балотуватися на посаду мера Києва

Ігор Смешко став кандидатом від партії "Сила і Честь" на посаду мера Києва, він також очолить партійну п'ятірку до Київради.

"Згідно з одностайним рішенням повноважної конференції, глава політичної партії "Сила і Честь" Ігор Смешко став кандидатом від партії на посаду мера столиці України - міста Києва", - йдеться в повідомленні прес-служби політсили.

Як наголошується, в своєму виступі на конференції київської організації партії 20 вересня Смешко зазначив, що "Київ не заслуговує бути в такому стані як зараз, коли трамвайна колія впирається в торговий центр, коли забудовуються парки, сквери, знищуються історичні будівлі".

"Економіка, культура, наука і освіта, а також охорона здоров'я і екологія повинні стати головними показниками якості місцевої влади в Києві. А благоустрій та європейська якість життя повинні повернути йому історичну славу одного з кращих міст Європи", - вважають у партії.

Крім того, партія планує створити в київській міській раді фракцію, яка зможе почати втілення в життя пріоритетних програмних завдань партії. Зокрема, боротьби з корупцією, створення реального місцевого самоврядування в столиці, поліпшення рівня та якості життя людей, їх медичного та комунального забезпечення і гарантування кожному киянину безпеки і справедливості. Як зазначили на конференції, участь лідера партії (Смешка - ІФ) у виборах допоможе донести до виборців ідеї і неоконсервативні принципи розвитку держави і органів місцевого самоврядування.

Смешко - глава політичної партії "Сила і Честь". Генерал-полковник, перший військовий аташе незалежної України в США та Швейцарії, екс-начальник головного управління військової розвідки Міноборони, екс-глава Служби безпеки, Надзвичайний і Повноважний Посол, Лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки (2004 р.), професор, доктор технічних наук. Володіє українською, російською, англійською, німецькою та французькою мовами.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА