19:36 20.09.2020

Столицю чекає генеральне прибирання - Верещук

2 хв читати
Столицю чекає генеральне прибирання - Верещук

Кандидат на посаду мера Києва, народний депутат із фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що хоче позитивних змін для столиці та "руху вперед".

"Останнім часом мене часто запитують: навіщо ти йдеш у мери? Одні кажуть, що у Києві дуже багато проблем, які неможливо вирішити. Інші намагаються переконати, що Кличко та його команда вічні. У них гроші, величезний вплив, вони все вирішили, про все домовилися і змінити їх не вийде. Вони закликають нас усіх із цим змиритися. Багато хто й справді опустив руки, зневірився, втратив надію. А я їм відповідаю: "Все дуже просто! Я хочу змін! Ми хочемо змін! Всі чекають і вимагають від нас змін!" – сказала Верещук під час презентації київської команди "Слуги народу" в неділю в Київському національному університеті ім.Т.Шевченка.

На її думку, у 2014 році були допущені дві гіркі помилки: "Перша – ми повірили, що Порошенко може бути хорошим президентом. Друга – ми повірили, що Кличко може бути мером. Вони обоє прийшли до влади після Революції Гідності на потужній хвилі віри людей у зміни".

Верещук зазначила, що рік тому на президентських виборах "ми виправили першу помилку - Порошенко отримав свій політичний вирок".

"Зараз ми маємо величезний шанс виправити другу помилку. Кличко – лише уламок колишнього режиму Порошенка. Ми повинні згуртуватись і змінити владу в Києві. І лише тоді ми зможемо сказати, що перегорнули цю сторінку", - переконана кандидат на пост мера.

Вона звернулася також до киян: "Нам важливо рухатись уперед. Навіть, коли будуть казати, що дороги немає. Нам потрібно згуртуватися, об’єднатися, вірити один одному і працювати. Нас із вами чекає генеральне прибирання: у владі, у міському бюджеті, на вулицях міста! Допоможіть нам!"

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА