14:30 23.09.2020

Добкін заявив про намір балотуватися в мери Харкова

2 хв читати
Добкін заявив про намір балотуватися в мери Харкова

Народний депутат попередніх скликань Михайло Добкін заявив, що подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду мера Харкова, яку вже обіймав раніше.

"Сьогодні я подав документи на реєстрацію кандидатом на посаду Харківського міського голови. Воістину кажуть: людина міркує, а Бог порядкує", - написав Добкін у своєму Telegram-каналі.

"Не хочу тут багато писати про мотиви і причини такого рішення. Скажу лише одне, бажаю Геннадію Кернесу якнайшвидшого одужання й повернення до рідного Харкова", - додав він.

Як повідомлялося раніше, в середу вранці "Блок Кернеса - Успішний Харків" на міській партконференції в середу вранці висунув кандидатом на посаду міського голови нинішнього градоначальника Геннадія Кернеса.

У Кернеса підтверджено COVID-19 і двостороннє запалення легенів. 10 вересня його госпіталізували до 17-ї міської лікарні.

15 вересня директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко повідомив, що стан Кернеса стабільно важкий.

У ніч на 17 вересня Кернеса транспортували спеціалізованим літаком із Харкова до Берліна на лікування в клініку "Шаріте".

Михайло Добкін обіймав посаду міського голови Харкова з 2006 до 2010 року, а Геннадій Кернес у цей час був секретарем міськради. Вони обидва були висуванцями Партії регіонів. Після призначення Добкіна головою Харківської обласної державної адміністрації в березні 2010 року Кернес спочатку став в.о. міського голови, а потім двічі обирався на цю посаду.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА