08:59 30.09.2020

Байден оприлюднив податкову декларацію за 2019 р

2 хв читати
Байден оприлюднив податкову декларацію за 2019 р

Кандидат в президенти США від Демократичної партії Джо Байден у вівторок оприлюднив документи про сплату податків за 2019 рік, повідомляє газета The Wall Street Journal.

Видання зазначає, що податкова декларація була опублікована за кілька годин до дебатів з суперником Байдена на виборах - чинним президентом, республіканцем Дональдом Трампом.

За інформацією The Wall Street Journal, Байден заплатив за 2019 рік близько $ 300 тис. федеральних податків. Згідно з декларацією, він і його дружина Джилл заробили за 2019 рік $ 985 тис. 233.

У передвиборчому штабі Байдена повідомили, що, таким чином, після оприлюднення податкової декларації за 2019 рік Байден надав інформацію про виплату податків за 22 роки, зокрема, коли він був сенатором від штату Делавер, віце-президентом США і після відходу з цієї посади.

За словами заступника керівника виборчого штабу Кейт Бедінгфілд, Байден продемонстрував "історичний рівень транспарентності, який потрібен, щоб повернути народу Америку віру в його лідерів".

У минулі вихідні газета The New York Times опублікувала статтю, в якій стверджувалося, що Трамп в 2016 та 2017 років роках виплатив як податки лише $ 750. Також журналісти видання стверджують, що він не заплатив прибутковий податок за 10 років.

Передвиборчий штаб Байдена вже випустив власний ролик на підставі інформації газети. У ньому стверджується, що за даними на 2019 рік, американський учитель заплатив податок в розмірі $ 7 239, пожежний - $ 5 283, медсестра - $ 10 216, у той час як Трамп (без зазначення дати) - $ 750.

Трамп згодом заперечив інформацію про ухилення від сплати податків і стверджує, що може надати фінансову звітність із зазначенням всієї своєї власності і активів з моменту оголошення про переобрання.

Вибори президента в США заплановані на 3 листопада 2020 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

Євросоюзу необхідний "стрибок" в оборонній політиці, вважає Боррель

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА