19:45 30.09.2020

Трамп закликав голосувати на виборчих дільницях, а не поштою, через вже наявні проблеми

2 хв читати
Трамп закликав голосувати на виборчих дільницях, а не поштою, через вже наявні проблеми

Президент США Дональд Трамп у середу заявив про безлади, які утворилися внаслідок голосування поштою в Нью-Йорку і закликав голосувати традиційним чином - на виборчих дільницях.

"Нічого собі! 100 тис. бюлетенів поштою в Нью-Йорку (створюють - ІФ) повний безлад. Мер і губернатор не мають поняття про те, що робити. Велика фальсифікація, це непоправно!" - написав Трамп у твіттері.

"Відкличте бюлетені, виходьте і голосуйте, як у минулі десятиліття, коли не було проблем!" - закликав американський президент.

Раніше у вересні Трамп заявляв про спробу підтасовки виборів за допомогою поштового голосування в Північній Кароліні. За його словами, деякі жителі штату отримали поштою по два бюлетені для голосування. Тоді він вказав на те, що демократи створюють загрозу виборам.

"Найбільша загроза для нас на цих виборах - це губернатори від опозиційної партії (демократів - ІФ), які контролюють бюлетені, мільйони бюлетенів (при голосуванні поштою - ІФ)", - сказав Трамп.

Нині адміністрація Трампа прагне перешкодити широкомасштабному голосуванню поштою на виборах 3 листопада. Президент виходить з того, що такий варіант небезпечний, оскільки відправка бюлетенів поштою без чіткої системи контролю, залишить масу можливостей для махінацій.

Американський лідер заявляв, що вважає голосування на виборах у листопаді поштою більшою загрозою, ніж спроби іноземних держав вплинути на результати ззовні.

Трамп зазначив, що безпечніше голосувати на виборчих дільницях. При цьому, на думку Трампа, при голосуванні в США поштою іноземні держави отримають можливість серйозно впливати на вибори.

На голосуванні поштою наполягають, переважно, опоненти Трампа з Демократичної партії. Вони наполягають на тому, що пошта - відмінний варіант в умовах пандемії коронавірусу COVID-19. Трамп же наголошує, що підготувати поштову систему США до збору та доставки бюлетенів за короткий час неможливо.

Президентські вибори в США заплановані на 3 листопада 2020 року. Трамп, який представляє республіканців, претендує на переобрання. Його суперником буде демократ - колишній віце-президент США Джо Байден.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА