11:48 14.10.2020

Відрив Байдена від Трампа у передвиборних президентських перегонах у США збільшився до 17 п.п. - опитування

1 хв читати
Відрив Байдена від Трампа у передвиборних президентських перегонах у США збільшився до 17 п.п. - опитування

Кандидат у президенти США від демократів Джо Байден значно випереджає нинішнього американського лідера Дональда Трампа за популярністю серед виборців, свідчать дані спільного опитування газети The Guardian і компанії Opinium Research, опублікованого виданням.

Віддати свій голос за Байдена нині готові 57% американців, тоді як 40% планують підтримати нинішнього главу держави. Решта 3% або поки що не знають, за кого проголосують, або не підтримують жодного з цих двох кандидатів.

Отже, відрив Байдена від Трампа, згідно з цим опитуванням, становить 17 процентних пунктів. Зазначається, що це найбільший відрив, який було зафіксовано в опитуваннях напередодні виборів цього року. Для порівняння, навіть американський телеканал CNN, який традиційно підтримує демократів, цього місяця оприлюднив опитування, яке показало, що кандидат від демократів випереджає Трампа на 16 процентних пунктів.

В опитуванні взяли участь понад 2 тис. американців. Його проводили 8-12 жовтня.

Водночас президент США Дональд Трамп раніше заявив, що не вірить опитуванням, згідно з якими більшість американців віддають перевагу його суперникові - кандидату від Демократичної партії Джо Байдену.

Президентські вибори в США заплановано на 3 листопада 2020 року. Трамп, який представляє республіканців, претендує на переобрання. Його суперником буде демократ - колишній віце-президент США Джо Байден.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба: Вето РФ на продовження мандата групи експертів ООН, яка стежила за дотриманням санкцій проти КНДР, - це фактично визнання провини

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА