19:07 18.10.2020

Тимошенко: Місцеві вибори - це справжній референдум про ставлення до президента і його політики

2 хв читати
Тимошенко: Місцеві вибори - це справжній референдум про ставлення до президента і його політики

Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що на місцевих виборах необхідно проголосувати за "професіоналів", а не за представників центральної влади.

"Настав час зняти нарешті рожеві окуляри і припинити шукати виправдання тому, що замість обіцяних змін Україна отримала від президента тільки безглузді і небезпечні експерименти з життям людей. Вибори 25-го жовтня - це шанс вибрати професіоналів, які зможуть на місцевому рівні протистояти антинародним рішенням центральної влади", - заявила Тимошенко під час прес конференції у Львові в неділю.

"Зараз немає ні президентських, ні парламентських виборів - ми не можемо зараз змінити центральну владу. Але замість фейкового народовладдя і "потішних опитувань", які ініціює президент, у нас є офіційні, реальні місцеві вибори. Це будуть вибори особливого значення, тому що люди матимуть можливість не просто вибирати місцеву владу, а сказати "так" або "ні" тому курсу, яким сьогодні президент веде країну. Якщо вся країна скаже цьому "ні", то найближчим часом ми будемо мати повне перезавантаження влади", - зазначила вона.

Тимошенко переконана, що голосувати потрібно "не за обіцянки, а за те, що вже зроблено. Вибираючи, потрібно аналізувати дії, професіоналізм кандидатів, щоб не було чергових експериментів над країною".

"Все буде залежати від того, які прийдуть депутати, мери, голови об’єднаних територіальних громад, бо саме ці люди мусять стати барикадою, яка не дозволить розбазарити ресурси та здати інтереси громади. Тому потрібно дуже уважно підійти до вибору і зробити так, щоб місцеві команди своїми професійними, моральними та патріотичними якостями відповідали тим викликам, які постали перед місцевим самоврядуванням. Неможливо щоразу кидати країну в експерименти. Їх вже наробили достатньо, тому треба нарешті наводити в країні лад і діяти в інтересах українців!", - закликала Тимошенко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА