14:34 20.10.2020

Послання Зеленського до парламенту було агітацією за "Слугу народу" перед місцевими виборами - нардеп Гончаренко

2 хв читати
Послання Зеленського до парламенту було агітацією за "Слугу народу" перед місцевими виборами - нардеп Гончаренко

Звернення до Верховної Ради президента України Володимира Зеленського - це агітація за партію "Слуга народу" перед місцевими виборами, вважає народний депутат Олексій Гончаренко (фракція "Європейська солідарність").

"Це було звернення президента Голобородька, а не президента Зеленського, якогось персонажа з кіно, який взагалі не знає країни, в якій він живе, людини, яку витягли з теплої ванни, щоб він поагітував за "Слугу народу" за п’ять днів до виборів", - сказав Гончаренко у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він нагадав, що у квітні послання президента було відкладено через епідемію Covid-19, однак на сьогодні епідемія нікуди не зникла, і наголосив, що необхідність звернення саме зараз була викликана тим, що до місцевих виборів залишилося декілька днів.

За словами народного депутата, президент розповів, як добре триває боротьба з корупцією і "лише деякі керівники правоохоронних органів трохи заважають", але чомусь не згадав, що він їх призначив.

"Він розповів, як у країні все чудово у боротьбі з епідемією, лише забув сказати, що ми одні з лідерів у світі із поширення епідемії, що у нас одні з найгірших показників у світі з тестування, при тому, що люди за тести платять шалені гроші і не можуть їх зробити, а потім по 2-4 дні чекають на результати, що ліжка для боротьби з Covid-інфекцією обладнані киснем лише на 40%, що його міністр охорони здоров'я, замість того, щоб боротися за життя людей, йде боротися за голоси виборців", - сказав Гончаренко.

Народний депутат також зазначив, що Зеленський "розповідає про армію, яку він будує", однак державне оборонне замовлення цього року виконується менше ніж на 20%, а на наступний рік його уряд запропонував зменшити фінансування армії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА