16:15 23.10.2020

Держмитниця найближчими днями отримає повноцінного керівника - міністр фінансів

2 хв читати
Держмитниця найближчими днями отримає повноцінного керівника - міністр фінансів

Нового повноцінного керівника митниці буде оголошено найближчими днями за підсумками конкурсу, повідомив міністр фінансів Сергій Марченко.

"Оголошено відбір на посаду керівника - з повноцінним функціоналом. Прозорий і оперативний. Найближчими днями почуєте про відповідне кадрове призначення. Наголошу, що курс на трансформацію митниці залишається незмінним. Ми і надалі будуватимемо в Україні митницю європейського рівня", - сказав Марченко в ексклюзивному коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Міністр наголосив, що екс-т.в.о. голови Державної митної служби Андрія Павловського звільнили з посади 22 жовтня на позачерговому засіданні уряду, він впорався з поставленими йому завданнями і був звільнений за власним бажанням.

"Андрій Павловський заходив на посаду виконувача обов'язків керівника Держмитслужби на визначений часовий період як кризовий менеджер. Йому були визначені завдання стабілізувати ситуацію та збільшити надходження до бюджету. В складних умовах Андрій впорався з поставленими завданнями, про що свідчать цифри", - сказав глава Мінфіну.

Міністр зазначив, що середньоденні надходження від митниці за період роботи Павловського збільшилися на 20%.

"Ми також розпочали процес переходу Держмитслужби до функціонування у форматі єдиної юридичної особи, розпочали тестування на благонадійність митників, продовжуємо автоматизувати митні процедури. Реформа розпочалася і вже є незворотною", - додав Марченко.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів звільнив з посади в. о. голови Державної митної служби Андрія Павловського і призначив на його місце першого заступника голови Євгена Єнтіса. У п'ятницю були звільнені також керівники Київської, Галицької, Волинської, Буковинської та Дніпровської митниць, а також Координаційно-моніторингової митниці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА