12:21 27.10.2020

"Батьківщина" вимагає чесного підрахунку голосів на виборах нардепа у 208-му окрузі

1 хв читати
"Батьківщина" вимагає чесного підрахунку голосів на виборах нардепа у 208-му окрузі

Партія "Батьківщина" вимагає від виборчих комісій забезпечити чесний підрахунок голосів, а від правоохоронних органів - притягнути до відповідальності виконавців і замовників можливих фальсифікацій результатів проміжних виборів у народні депутати на одномандатному виборчому окрузі №208 (Чернігівська область).

"Батьківщина" вимагає від представників виборчих комісій усіх рівнів забезпечити чесний підрахунок голосів, а від правоохоронних органів - оцінки кожної заяви про порушення закону під час кампанії та встановлення його (голосування - ІФ) результатів, притягнення до відповідальності виконавців і замовників фальсифікацій на 208-му окрузі", - йдеться в заяві партії, розміщені на сайті політичної сили.

"Батьківщина" висловила занепокоєння ситуацією, що склалася навколо проміжних виборів до Верховної Ради у 208-му окрузі, де, на думку партії, представники влади використовували брудні технології та вдалися до фальсифікацій.

У політсилі нагадали, що всі соціологічні опитування, що проводилися у цьому окрузі, фіксували беззастережне лідерство кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка.

Згідно з даними Центральної виборчої комісії на ранок вівторка, у 208-му окрузі опрацьовано 81,4% протоколів, лідирує Анатолій Гунько (партія "Слуга народу"), якого підтримали 33,59% виборців (16 163 голосів "за"). На другому місці - Олег Ляшко ("Радикальна партія Олега Ляшка"), за якого виборці віддали на 691 голос менше - 32,15% "за" (15 472 голоси).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА