15:15 27.10.2020

В Україні понад 91% ДВК завершили підрахунок голосів на місцевих виборах і передали документи до ТВК

2 хв читати
В Україні понад 91% ДВК завершили підрахунок голосів на місцевих виборах і передали документи до ТВК

У регіонах України завершується підрахунок голосів виборців на місцевих виборах, складання протоколів, передачі від дільничних виборчих комісій (ДВК) до сільських, селищних і міських територіальних виборчих комісій (ТВК), наразі цей процес завершений у більш ніж 91% ДВК.

Як повідомляє прес-служба ЦВК у вівторок, згідно з інформацією, що надійшла до секретаріату Центрвиборчкому, станом на 12:00 близько 26,7 тис. ДВК, що становить понад 91% від загальної кількості утворених ДВК, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до ТВК. Цей процес повністю завершено у шести областях: Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій.

Крім того, зазначили в ЦВК, уже розпочався процес передачі протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних і обласних рад від ТВК територіальних громад (сільських, селищних, міських) районним і обласним ТВК.

У Центрвиборчкомі нагадали, що сільські, селищні та міські ТВК складають протоколи про результати з виборів депутатів сільської, селищної та міської ради, а також відповідного сільського, селищного та міського голови. Крім того, ці ТВК складають протоколи про підсумки голосування з виборів депутатів районної та обласної ради, які передають до районних і обласних ТВК. Останні на підставі цих протоколів встановлюють результати виборів депутатів районних і обласних рад.

Зокрема, в 15 областях (Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькою, Київській, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Рівненській, Тернопільській, Херсонській, Хмельницькій і Чернігівській) районні ТВК уже прийняли 60 таких протоколів. А в 9 областях (Волинській, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Кіровоградській, Полтавській, Рівненській, Тернопільській і Черкаській) 9 протоколів отримали обласні ТВК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА