07:33 05.11.2020

Трамп пояснив успіх Байдена в Мічигані "великою кількістю таємно вкинутих бюлетенів"

2 хв читати

Чинний президент США Дональд Трамп заявив, що в одному з ключових штатів Мічиган, де, за останніми прогнозами, перемагає Байден, була "велика кількість таємно вкинутих бюлетенів".

"Ми оголосили, щоб набрати необхідну кількість голосів вибірників, про свою перемогу в Пенсильванії, яка не допускає законних спостерігачів, а також у штатах Джорджія і Північна Кароліна, в кожному з яких є солідне лідерство Трампа. Крім того, ми заявляємо про перемогу в штаті Мічиган, якби там насправді не було великої кількості таємно вкинутих бюлетенів, про це широко повідомлялося", - написав Трамп в Тwitter.

Раніше кандидат у президенти США від демократів Джо Байден, за прогнозами трьох найбільших американських телеканалів, переміг в "хитких" штатах Вісконсин і Мічиган, отримавши 26 голосів вибірників.

Байдену залишається здобути перемогу в штаті Невада з 6 голосами членів колегії вибірників, щоб виграти вибори, згідно з прогнозами телеканалу Fox News.

За останніми даними каналу, Байден набирає 264 голоси вибірників із 270 необхідних. При цьому наразі він обганяє чинного президента США Дональда Трампа за голосами виборців в штаті Невада, де як раз 6 необхідних для перемоги голосів членів колегії вибірників.

Штаб Трампа зажадав перерахувати голоси у Вісконсині, який вважається одним із ключових для загальної перемоги на президентських виборах. У заяві повідомляється про порушення в деяких округах Вісконсину, які викликають серйозні сумніви в достовірності результатів. У США в разі невеликого розриву між учасниками президентських перегонів дійсно кандидат може зажадати перерахунку голосів.

Крім того, штаб Трампа звернувся до суду в зв'язку зі спробами демократів приховати процес підрахунку голосів в штаті Пенсильванія від спостерігачів-республіканців.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА