18:16 20.11.2020

У "Євросолідарності" заявляють про провокації, які готують проти Порошенка

2 хв читати
У "Євросолідарності" заявляють про провокації, які готують проти Порошенка

Провокації, спрямовані проти п'ятого президента України (2014-2019 рр.) Петра Порошенка та очолюваної ним партії "Європейська солідарність" організовують на замовлення Офісу президента, стверджує народний депутат фракції "Євросолідарність" Володимир Ар'єв.

Як повідомляється на сайті політсили в п'ятницю, вранці відбувся пікет офісу партії, частина учасників якого не змогли пояснити суті своїх вимог, відмовлялися від спілкування і ховали обличчя. За інформацією Ар'єва, планується також провокація біля будинку Порошенка.

"Зараз люди збираються їхати за гроші Офісу президента і влаштовувати акцію, за нашою інформацією, під будинком п’ятого президента Петра Порошенка. Все це напряму пов’язано з тою акцією, яка сьогодні була під будівлею, де розташований офіс "Європейської солідарності", - сказав Ар'єв.

Нардеп з журналістами приїхав на місце збору пікетувальників, які відмовилися пояснювати мету зборів і, побачивши представників ЗМІ, розбіглися, зазначається в повідомленні.

"Часи тітушок, коли Янукович надсилав на опозицію натренованих і проплачених людей, повернулися. Ви бачите групу людей, які зараз збираються за замовленням Офісу президента України, особисто Зеленського… Він зараз намагається всі свої провали переключити на свого попередника Порошенка", - сказав парламентарій.

Він висловив переконання, що Офіс президента "збирає проплачених людей для того, щоб зганьбити річницю Революції гідності", відвернути увагу від провалів влади та колаборації з проросійською "п'ятою колоною". Ар'єв також вважає, що подія є проявом слабкості влади і її боязню брати на себе відповідальність за результати своєї діяльності.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА