15:30 26.11.2020

"Євросолідарність" пропонує "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "НРУ" та "УГП" створити більшість у Львівській облраді - Синютка

2 хв читати
"Євросолідарність" пропонує "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "НРУ" та "УГП" створити більшість у Львівській облраді - Синютка

Партія "Європейська солідарність" запропонувала іншим політичним силам створити патріотичну більшість у Львівській обласній раді.

Відповідний меморандум оприлюднив на своїй сторінці в соцмережі Facebook народний депутат, голова Львівської територіальної організації партії Олег Синютка.

"Європейська солідарність" запропонувала "Самопомочі", "Свободі", "Голосу", "Батьківщині", "Народному рухові України", "Українській Галицькій партії" створити більшість у Львівській обласній раді. Переконаний, що це конкретний приклад реалізації плану об‘єднання проукраїнських сил, і на місцевому, і на загальнодержавному рівні", - зазначив Синютка.

"Місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розвиток держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на кращий європейський досвід розвитку територіальних громад і продовжуючи послідовний вектор руху нашої держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО", - йдеться в документі.

"... Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво у Львівській обласній раді, націлені на реалізацію шансу, котрий представився перед Україною. Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою і Львівщиною. Нас має об'єднати спільна програма їх вирішення, і ми зробимо все, щоб виправдати сподівання жителів Львівщини на позитивні зміни в області", - зазначено в меморандумі.

Серед пріоритетів - викорінення корупції, заходи боротьби з епідемією коронавірусу, максимальна підтримка сильних самоврядних громад, відновлення економіки, яку обрушила слабка політика центральної влади, спеціальні програми соціального захисту, розвиток туризму, спорту, якісна освіта, будівництво житла для ветеранів АТО/ООС і сімей загиблих воїнів, співпраця і розвиток громадянського суспільства. А також підтримка проектів, спрямованих на збереження культури українських Карпат, підтримка гірських територій.

"Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами і депутатами, які поділяють проголошені нами принципи та програму діяльності й готові взяти участь у формуванні стабільної більшості у Львівській обласній раді", - зазначають у "Європейській солідарності".

Джерело: https://www.facebook.com/Oleg.Synyutka.official

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Поділ допомоги Україні та Ізраїлю свідчить про те, що "це чиста політика і питання виборів" - Зеленський

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

Президент Ізраїлю назвав повітряну атаку Ірану "оголошенням війни"

ЄС підтвердив прихильність деескалації на Близькому Сході

Порошенко передав FPV-дрони "Пегас" та ремонтну майстерню бійцям штурмового батальйону "Да Вінчі"

Порошенко везе на східний фронт чергові 2 тисячі дронів

Зеленський: Червень - це час, коли буде правильно фактично розпочати переговори про вступ України до Євросоюзу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА