11:21 05.12.2020

Татаров про пікети з вимогою його відставки: Моя позиція незмінна – тільки українські інтереси

2 хв читати
Татаров про пікети з вимогою його відставки: Моя позиція незмінна – тільки українські інтереси

Заступник керівника Офісу президента (ОП) Олег Татаров заявив, що доки перебуває у владі, має намір і далі просувати політику зменшення впливу на Україну сил, які намагаються нав'язати країні зовнішнє управління.

"До тих пір, поки я працюю у владі, я продовжуватиму на всіх рівнях просувати політику зменшення впливу структур і організацій, які намагаються організувати в нашій країні зовнішнє управління", – написав він у п'ятницю ввечері на своїй сторінці в Фейсбук, коментуючи акцію під Офісом президента із закликом до відставки Татарова.

Татаров наголосив, що не боїться "ні сфальсифікованих кримінальних справ, ні пікетів, ні вимог".

"Моя позиція незмінна – тільки українські інтереси і формування виключно Національної і незалежної правоохоронної політики, без чиїхось підказок і зовнішніх вказівок", – зазначив він.

У свою чергу радник керівника ОП Михайло Подоляк запевнив, що Татаров у своїх висловлюваннях про спроби зовнішнього управління Україною говорив не про відносини з Міжнародним валютним фондом (МВФ) або Світовим банком.

"Офіційно хочемо всіх запевнити в тому, що пан Татаров під терміном "зовнішні вказівки" мав на увазі не економічні відносини за лінією МВФ або Світового банку, а тільки рольові ігри наших навколополітичних "бізнесменів", які і оплачують подібні компроматні кампанії, часто користуючись власною монополією на ЗМІ і залишаючись в тіні", – сказав він у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в суботу.

Подоляк зазначив, що в України відмінні стратегічні відносини із західними партерами, які дають змогу країні впевнено почуватися в конкурентному глобальному світі.

"Для нас ці відносини вкрай важливі, про що неодноразово публічно наголошував президент Володимир Зеленський", – сказав він.

Подоляк зазначив, що в останні дні заступник Голови ВП Татаров перебуває під серйозним і системним психологічним тиском. "Причини цього зрозумілі. Подібний тиск, зокрема, і прямі агресивні пікети і мітинги під стінами Офісу президента, спровокували дещо заплутані та двозначні заяви з боку Олега Юрійовича", – пояснив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Безугла передумала виходити з фракції "Слуга народу"

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА