15:20 08.12.2020

Київрада призначила чотирьох нових заступників Кличка зі здійснення самоврядних повноважень

1 хв читати
Київрада призначила чотирьох нових заступників Кличка зі здійснення самоврядних повноважень

У вівторок на пленарному засіданні Київської міської ради депутати погодили призначення чотирьох заступників міського голови Києва з питань здійснення самоврядних повноважень - Володимира Прокопіва, Олексія Кулеби, Олени Говорової та Костянтина Усова.

Як повідомляє прес-служба Київради, Прокопів займатиметься розвитком місцевого самоврядування у столиці та міжнародним співробітництвом Києва з містами-побратимами та європейськими організаціями. Також він наголосив на важливості відновлення районних рад у столиці.

"Київ потребує відновлення райрад. Але не армії чиновників, які проїдають міський бюджет, а ефективних комунікаторів між владою та громадою. Наразі на одного депутата КМР припадає в середньому по 30 тисяч киян, важко охопити всі проблеми. Районні депутати мають покращити комунікацію та пришвидшити вирішення всіх нагальних питань. Я сподіваюся, що теперішній депутатський корпус впорається з задачею відновлення районних рад", - зазначив Прокопів.

Крім того, на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень призначені Олексій Кулеба, Олена Говорова та Костянтин Усов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА