13:12 01.01.2021

Порошенко привітав українців із Новим роком

2 хв читати
Порошенко привітав українців із Новим роком

Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко привітав українців із Новим роком і побажав "колективного імунітету", повідомляє прес-служба політсили.

"Із Новим роком! Хай 2021 рік принесе удачу і добро. А в новорічні свята всі ми, немов діти, чекаємо на диво і бажаємо, щоб всі негаразди цього року залишилися в минулому. Я щиро хочу, щоб прийдешній рік приніс для кожного українця здоров’я, для кожної української родини любов та затишок, а для нашої країни мир та добробут. Щастя, благополуччя", - наводить прес-служба слова п'ятого президента України Петра Порошенка.

Окремо він висловив особливі побажання українським воїнам, які захищають державні кордони на Донбасі, - повернутися живими, здоровими і з перемогою.

Порошенко також закликав взяти у новий рік все, що витримало випробування часом, а саме гідність, свободу, незалежність, патріотизм.

"Нехай Новий рік приносить позитивні відчуття та добрі емоції. Дарує нові можливості кожному українцеві, кожній родині, і нашій державі. Бажаю колективного імунітету. Людям - від коронавірусу, що прийшов у двадцятому році. Країні - від вірусу популізму і непрофесійності, безтолковості і безвідповідальності, штами якого вразили державний організм роком раніше", - сказав лідер "Євросолідарності".

Крім того, він висловив повагу медичним працівникам, благодійникам та волонтерам.

"Ще раз довели, - самим собі насамперед, - як здатні об’єднуватися і підтримувати один одного. І твердо стояти на сторожі наших цінностей", - наголосив політик.

Порошенко додав, що "навіть у складних обставинах варто радіти кожному дню. Недаремно ж "Ода до радості" стала гімном об’єднаної Європи, куди й лежить наш магістральний шлях. Буквально днями десь вичитав слушну думку: у наших українських колядках слово "радуйся" - одне з головних".

Джерело: https://eurosolidarity.org/2021/01/01/petro-ta-maryna-poroshenky-vitayut-z-novym-rokom/

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА