11:17 05.01.2021

Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг з підтримкою чверті виборців - опитування

2 хв читати
Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг з підтримкою чверті виборців - опитування

Президентський рейтинг очолює нинішній глава Української держави Володимир Зеленський, і якби вибори відбулися найближчим часом, то його підтримали б 26,2% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором, свідчать дані проведеного з 2 до 4 січня опитування соціологічної групи "Рейтинг".

Згідно з оприлюдненим у вівторок на сайті "Рейтингу" прес-релізом за результатами опитування, за лідера партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка проголосували б 16,6% респондентів, за лідера партії "Європейська солідарність", п'ятого президента України Петра Порошенка - 13,3% опитаних, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко - 10,5%.

Водночас за лідера партії "Сила і честь" Ігоря Смешка готові віддати свої голоси 6,4% опитаних, за екс-прем'єра, лідера партії "Українська стратегія" Володимира Гройсмана - 6,1%, за лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 4,7%, за шоумена, ведучого та волонтера Сергія Притулу - 4,1%, за лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 2,6%, за мера Києва Віталія Кличка - 2,3% опитаних.

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, окрім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю й типом поселення. Вибіркова сукупність: 2 500 респондентів. Метод опитування: CATI (computer-assistedtelephoneinterviews - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера). На основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше ніж 2,0%. Терміни проведення: 2-4 січня 2021 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА